.

Ara o mai|Núria Picas i Albets|Atletismo/Running|9788466424813|LDR Sport - Libros de Ruta

Ara o mai

Ara o mai és un llibre de maduresa, escrit des de la serenitat de descobrir que els fracassos arriben i que superar-los genera una gran capacitat de resiliència. L'autora, Núria Picas, és una campiona del món d'ultratrails, atleta compromesa i una dona que ha viscut el seu somni i el segueix vivint a través de l'esport. Ara o Mai és ideal per les persones que volen descobrir els beneficis de seguir els seus somnis i viure amb passió tot allò que s'esculli. Aquest llibre és una invitació a viure els moments difícils amb força, a descobrir els bons moments amb serenitat, a viure amb entusiasme els moments grans i a viure amb gratitud els petits. Ara o Mai és un llibre inspirador que convida a reflexionar sobre els reptes de la vida i a afrontar-los amb esperança.

18,00 €
Impuestos incluidos
Cantidad

  • Pago 100% seguro Pago 100% seguro
  • Envío en 24/48 horas Envío en 24/48 horas
  • Envío gratuito a partir de 40 euros Envío gratuito a partir de 40 euros

Un llibre de maduresa, escrit des de la serenitat de descobrir que els fracassos arriben i que superar-los genera una gran capacitat de resiliència. Una reflexió sobre l'esport, sobre els camins que tries a la vida, sobre seguir els somnis i viure amb passió tot allò que s'esculli. I sobre afrontar la vida amb els seus moments clars però també amb els seus moments més obscurs.Campiona del món d'ultratrails i esportista compromesa, Núria Picas reflexiona amb serenor sobre elsúltims èxits però també els fracassos que ha hagut d'afrontar en els darrers quatre anys. Quan una estàacostumada a guanyar, el perdre i les dificultats que se'n deriven esdevenen un gran repte. I ella l'ha superati n'ha tret un creixement profund i ferm. «No em cansaré mai de repetir-ho: qui té un somni, té un tresor. I a nivell esportiu jo en tenia un, i de molt gran». Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Ara o mai és un llibre de maduresa, escrit des de la serenitat de descobrir que els fracassos arriben i que superar-los genera una gran capacitat de resiliència. L'autora, Núria Picas, és una campiona del món d'ultratrails, atleta compromesa i una dona que ha viscut el seu somni i el segueix vivint a través de l'esport.

En el llibre Ara o Mai, Núria Picas reflexiona de manera profunda i ferm amb serenor sobre els últims èxits però també els fracassos que ha hagut d'afrontar en els darrers quatre anys. Quan una està acostumada a guanyar, el perdre i les dificultats que se'n deriven esdevenen un gran repte. I ella l'ha superat i n'ha tret un creixement profund i ferm.

Al llibre, Núria Picas fa una reflexió sobre l'esport, sobre els camins que tries a la vida, sobre seguir els somnis i viure amb passió tot allò que s'esculli. Així com afrontar la vida amb els seus moments clars però també amb els seus moments més obscurs. «No em cansaré mai de repetir-ho: qui té un somni, té un tresor. I a nivell esportiu jo en tenia un, i de molt gran».

Ara o Mai és ideal per les persones que volen descobrir els beneficis de seguir els seus somnis i viure amb passió tot allò que s'esculli. Aquest llibre és una invitació a viure els moments difícils amb força, a descobrir els bons moments amb serenitat, a viure amb entusiasme els moments grans i a viure amb gratitud els petits. Ara o Mai és un llibre inspirador que convida a reflexionar sobre els reptes de la vida i a afrontar-los amb esperança.

Autor/a
Núria Picas i Albets
Medidas
270x230
Editorial
Columna Cat
ISBN
978-84-664-2481-3
Páginas
270
Fecha publicación
20/03/19

¿Quieres que te ayudemos? Estamos para ayudarte por whatsapp