.

Catalán

Libros de ciclismo en catalán. Llibres de ciclisme

24,50 €

Dos historias que caminaron de la mano: la de la Escalada ciclista al castillo de Montjuïc y la del ascenso de Barcelona como gran capital en el mundo.

12,50 €

El libro que recuerda a un ciclista que el destino nos arrebató cuando disfrutaba de su gran sueño.

Un ejemplo de sacrificio y valores en el camino hacia la elite mundial del ciclismo, que logró alcanzar tras una vida llena de obstáculos.

10,00 €

Mapa BTT y guía de la región a escala 1:50.000 con multitud de detalles.

14,00 €

es

24,99 €

Guía con toda la información y 27 rutas para perderse pedaleando en el Parc de Collserola, un paraje de gran belleza a un paso de la ciudad de Barcelona.

19,24 €
19,80 €

26 etapes per conèixer la geografia i els encants de la comunitat catalana en un recorregut de biciclete de muntanya amb inici i final a Barcelona.

12,15 €

De les tres carreteres que enllacena la vall de Tuixent i la Vansa amb les comarques veïnes i que constitueixen els eixos vertebradors surten gairebé la totalitat dels 27 itineraris d'una guia de Joan Ramon Segura.

11,35 €

El Pallars Sobirá, una atractiva comarca per a la pràctica del ciclisme, es pot recórrer amb aquesta completa guia.

15,00 €

Planes d'esport aplega les cròniques de Josep Maria Planes de la Volta Ciclista a Catalunya dels anys 1935 i 1936.

26,00 €

El naixement de la 'Volta' l’any 1911 va ser una expressió pràctica de la idea de modernitat d’aquella època lligada a l’esport i del caràcter emprenedor.

Un apassionant viatge per una carrera centenària.

25,00 €

De Cadaquès a Vielha en BTT

• 8 etapes
• 600 Km
• 16.000m de desnivell+


15,00 €

El velòdrom de Tirador, un llibre que recupera la història del temple de l’esport balear.

19,45 €

Organitzades per comarques alfabèticament, totes les rutes inclouen una fitxa pràctica que ens ajudarà a tenir una idea ràpida de si el recorregut s’adapta al nostre interès i forma física, valorant el mitjà pel qual ens mourem, el temps aproximat que ens portarà cobrir tot l’itinerari i la distància i desnivell que haurem de superar.

8,10 €

Una col·lecció que mostra diferents oficis i professions, perquè els infants juguin amb la imaginació sobre feines que els agradaria fer de grans.

19,10 €
Amb la BTT es pot assolir, en molt menys temps del que exigeix un complet trekking, antigues ermites romàniques assentades en bucòlics paratges, cims més modestos però alhora interessants, frondosos boscos i belles fagedes, cursos de rius, rierols i rieres gairebé oblidats i espais rurals poc coneguts.  Teniu a les mans una guia de rutes seleccionades i distribuïdes per tot el territori català que permet conèixer aquests tipus d'indrets, alguns molt emblemàtics i altres més desconeguts i, per tant, menys freqüentats. Tots els itineraris que presenta la guia han estat catalogats entre una i cinc estrelles, en funció de paràmetres tals com la duresa i la llargada del recorregut, la bellesa de l'entorn, la ciclabilitat de les pistes o camins, el percentatge de trams per carretera... 
15,40 €

En aquests _50 itineraris de cicloturisme tranquil per Catalunya_ hi trobareu circuits ciclistes on el paisatge, la descoberta i el patrimoni són els protagonistes, de manera que eviten les grans dificultats físiques i el cicloturisme esportiu. Cada ruta està pensada a partir de la idea de descobrir i cartografiar un territori amb suau cop de pedal, i posar-lo en valor històric, paisatgístic, social i cultural. En concret, són itineraris per vint-i-vuit comarques de tot el país, del litoral a l'Aran i del Segrià a l'Empordà. A més, sempre que es pot, s'hi combina la bicicleta i el transport públic, una mescla idònia per fomentar el turisme sostenible. L'autor va publicar, l'any 2013,_ Cicloturisme tranquil per Catalunya_. Ara, a _50 itineraris de cicloturisme tranquil per Catalunya_, propo

30,00 €

Els protagonistes de 100 curses de llegenda.AQUEST LLIBRE ESTÀ DEDICAT A EXPLICAR LA GESTA HUMANA I LLEGENDÀRIA DE CADASCUN DELS VUITANTA CORREDORS QUE, VENCENT EN UNA O MÉS DE LES CENT EDICIONS DE LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA CELEBRADES FINS ARA, HAN CONTRIBUÏT A FER ETERN L'ESPORT I A FER GRAN LA HISTÒRIA D'UNA DE LES CURSES MÉS ANTIGUES DEL MÓN. 

14,40 €

Este libro, escrito por Rafael Vallbona en catalán bajo el título "En bici gràvel per Catalunya. 20 itineraris de cicloturisme tranquil", recopila 20 rutas por 23 comarcas, desde Montsià hasta Alt Empordà y desde Alta Ribagorça hasta Maresme. Con un total de 1.560 km, estas rutas de ciclismo de grava ofrecen un reto que va más allá de pedalear, permitiendo a los ciclistas descubrir la vida a través de la bicicleta y disfrutar de la naturaleza y la aventura en caminos antiguos y auténticos. Un libro imprescindible para los amantes del cicloturismo tranquilo y de la exploración de Catalunya en bici.

15,00 €

Este libro, escrito por Joan Carlos Borrego bajo el título 'Vies verdes de Catalunya' es una guía que ofrece 20 itinerarios accesibles para todas las edades. Incluye propuestas pedaleables fáciles basadas en las vías verdes, antiguos trazados ferroviarios que han sido recuperados como rutas cicloturísticas. Estas 20 rutas en bicicleta son ideales para disfrutar del paisaje catalán de forma activa y relajada. Esta nueva guía de la colección Lugares y Paisajes presenta caminos pedaleables sencillos, perfectos para aquellos que disfrutan de pedalear durante unas horas a un ritmo tranquilo. Perfecta para los amantes del cicloturismo que deseen explorar Catalunya en bicicleta. ¡Descubre la belleza de las vías verdes de Catalunya con esta completa guía en catalán! En catalán.

20,90 €

Este libro, escrito por Ramon Usall en catalán, bajo el título 'Un segle costa amunt: Una història política del ciclisme' es un viaje de cuarenta capítulos que muestra cómo el deporte es una metáfora de la existencia humana. Las historias de Ramon Usall nos descubren la fascinante relación entre geopolítica y ciclismo de forma amena y divulgativa, imprescindible para entender el mundo actual. Desde el nacimiento del Tour de Francia hasta la caída del telón de acero, este libro propone un recorrido por los últimos cien años que demuestran cómo el ciclismo refleja los eventos políticos y sociales más importantes. Una lectura que ofrece claves esenciales para comprender la realidad que nos rodea.

Disponible en castellano

No podemos responderte al instante ahora, puedes dejarnos un mensaje y te repondemos lo antes posible