.

En bici gràvel per Catalunya. 20 itineraris de cicloturisme tranquil|Rafael Vallbona|Guías / Viajes|9788413563244|LDR Sport - Libros de Ruta

En bici gràvel per Catalunya. 20 itineraris de cicloturisme tranquil

Este libro, escrito por Rafael Vallbona en catalán bajo el título "En bici gràvel per Catalunya. 20 itineraris de cicloturisme tranquil", recopila 20 rutas por 23 comarcas, desde Montsià hasta Alt Empordà y desde Alta Ribagorça hasta Maresme. Con un total de 1.560 km, estas rutas de ciclismo de grava ofrecen un reto que va más allá de pedalear, permitiendo a los ciclistas descubrir la vida a través de la bicicleta y disfrutar de la naturaleza y la aventura en caminos antiguos y auténticos. Un libro imprescindible para los amantes del cicloturismo tranquilo y de la exploración de Catalunya en bici.

14,40 €
Impuestos incluidos
Cantidad

  • Pago 100% seguro Pago 100% seguro
  • Envío en 24/48 horas Envío en 24/48 horas
  • Envío gratuito a partir de 40 euros Envío gratuito a partir de 40 euros

20 ITINERARIS PER 23 COMARQUES, DEL MONTSIÀ A L'ALT EMPORDÀ I DE L'ALTA RIBAGORÇA AL MARESME

El gràvel, la més jove de les disciplines del ciclisme, és en certa manera un retorn al ciclisme d'abans, quan les carreteres eren camins de cabra, la civilització quedava lluny, els pendents podien ser brutals i la pols i el fang convertien el ciclista en una esfinx fantasmagòrica. Els camins ja hi eren abans que les bicicletes, i avui amb les gràvel els busquem de nou.

Aquest llibre aplega 20 itineraris per 23 comarques, del Montsià a l'Alt Empordà i de l'Alta Ribagorça al Maresme. En total 1.560 km que incorporen un repte que va més enllà de pedalar: el de conèixer tantes coses de la vida com es poden aprendre anant en bici i que, si només busquem la velocitat, es perden entre la pols dels camins.

Autor
Vallbona Sallent, Rafael
Medidas
225 x 120 mm.
Editorial
Cossetania
ISBN
978-84-1356-324-4
Páginas
144
Formato
Rústica
Fecha publicación
24-01-2024
Lengua
Catalán

Rafael Vallbona (Barcelona, 1960)
Profesor en la Facultad de Comunicació Blanquerna, es uno de los escritores y periodistas catalanes con mayor bagaje en el mundo ciclista. Es autor de varios libros sobre ciclismo profesional y cicloturismo, así como colaborador habitual en algunos medios de comunicación.

(Barcelona, 1960) és escriptor i periodista. Ha publicat llibres de tota mena de gèneres. Per alguns ha guanyat uns quants premis, altres han estat traduïts a diversos idiomes, i la novel·la Tros ha estat portada al cinema, amb Pep Cruz i Roger Casamajor com a protagonistes. Apassionat del ciclisme, ha participat en proves internacionals de carretera i de muntanya, i també ha fet alguns viatges en bicicleta dels quals n’ha escrit llibres. És autor de Volta a les Dolomites i als Alps Italians: les rutes del Giro; Volta a Catalunya 1911-2011, un segle d’esport i país; Xavi Tondo, el triomf de l’obstinació; Escalada a Montjuïc (1965-2007), l’ascens de la ciutat i dels llibres d’itineraris Cicloturisme tranquil per Catalunya, Cicloturisme tranquil per Calella i el Maresme, 50 itineraris de cicloturisme tranquil per Catalunya i En bici elèctrica per Catalunya, tots publicats a Cossetània.

¿Quieres que te ayudemos? Estamos para ayudarte por whatsapp