.

50 escapades en família a indrets naturals prop de Barcelona|Mauri Portolès, Josep|Montaña|9788490348697|LDR Sport - Libros de Ruta

50 escapades en família a indrets naturals prop de Barcelona

Aquest llibre, escrit per Mauri Portolès i Josep, proposa 50 escapades familiars a la natura a prop de Barcelona. Rutes fàcils i accessibles, sense massa esforç físic ni complicacions d'orientació, que ofereixen un seguit d'indrets de marcat potencial paisatgístic i ecològic. Des de salts d'aigua i passejades fluvials a cims d'accés senzill, parcs naturals i zones humides, fins a paisatges mediterranis i arbres monumentals. Totes les rutes venen acompanyades de coneixements turístics i indicacions per gaudir d'un gran dia a la natura. Moltes de les propostes inclouen l'ús del transport públic. EDITAT AMB EL SUPORT DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT.

15,90 €
Impuestos incluidos
Cantidad

  • Pago 100% seguro Pago 100% seguro
  • Envío en 24/48 horas Envío en 24/48 horas
  • Envío gratuito a partir de 40 euros Envío gratuito a partir de 40 euros

Aquest llibre proposa 50 escapades familiars a la natura a prop de Barcelona, fàcils i accessibles, sense massa esforç físic ni complicacions d'orientació, per conèixer tot un seguit d'indrets de marcat potencial paisatgístic i ecològic de la zona. Podreu veure imponents salts d'aigua, fer boniques passejades vora cursos fluvials i arribar a destacats cims d'accés senzill; caminar per nombrosos parcs naturals, zones humides amb vegetació i fauna d'alt interès, ufanosos paisatges mediterranis i eurosiberians; contemplar arbres monumentals, boscos frondosos, esplèndids miradors, destacades àrees de pícnic, fonts d'aigua de caire monumental... Totes les rutes venen acompanyades de bons consells turístics i de les indicacions més completes per passar un gran dia a la natura. A més, moltes de les propostes estan pensades per utilitzar el transport públic. Comencem la descoberta? "EDITAT AMB EL SUPORT DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT"

Autor
Mauri Portolès, Josep
Medidas
216x225
Editorial
Cossetania
ISBN
978-84-9034-869-7
Páginas
216
Fecha publicación
01/10/19
No podemos responderte al instante ahora, puedes dejarnos un mensaje y te repondemos lo antes posible