.

Rodamón: Una volta al món amb bici Librería 9788466656221 Xavi Narro

Rodamón: Una volta al món amb bici

Una travessia durant la qual l'autor va recórrer 36 països al llarg de 40.000 quilòmetres pedalejant durant més de 400 dies. Barcelona, una nevera plena de cervesa i una feina de guionista en un popular programa de la televisió. Tot i això, no es pot treure del cap l'estúpida promesa que, de petit, es va fer a si mateix: «Quan compleixi els trenta, faré la volta al món amb bicicleta». Inevitablement arriba el dia i es veu obligat a abandonar el que, fins en aquell moment, ha estat la seva vida per posar-se a pedalar per tot el planeta durant quinze mesos. Però aquest espectacular viatge li ofereix una oportunitat per pensar, quilòmetre a quilòmetre, sobre un munt de temes per als quals no havia tingut mai temps: la professió d'escriptor, l'amor a distància, la por a la mort, i, quan el

17,00 €
Impuestos incluidos
Cantidad

Una travessia durant la qual l'autor va recórrer 36 països al llarg de 40.000 quilòmetres pedalejant durant més de 400 dies. Barcelona, una nevera plena de cervesa i una feina de guionista en un popular programa de la televisió. Tot i això, no es pot treure del cap l'estúpida promesa que, de petit, es va fer a si mateix: «Quan compleixi els trenta, faré la volta al món amb bicicleta». Inevitablement arriba el dia i es veu obligat a abandonar el que, fins en aquell moment, ha estat la seva vida per posar-se a pedalar per tot el planeta durant quinze mesos. Però aquest espectacular viatge li ofereix una oportunitat per pensar, quilòmetre a quilòmetre, sobre un munt de temes per als quals no havia tingut mai temps: la professió d'escriptor, l'amor a distància, la por a la mort, i, quan el vent bufa en contra, les conseqüències de fer-se promeses estúpides. Res no s'escapa de la mirada satírica de l'autor des del seient de la bici, ni tan sols ell mateix, blanc predilecte de les seves crítiques. Al llarg de quaranta mil quilòmetres pels deserts, les jungles i les muntanyes d'Europa, l'Àsia, Austràlia, Amèrica i l'Àfrica es toparà amb personatges tan pintorescs com el seu propi fantasma, un pingüí en un lavabo i la duquessa d'Alba de lluna de mel. Alhora, ens farà riure molt, plorar una mica i reflexionar bastant sobre la importància de seguir el nostre propi camí, encara que desemboqui en un precipici.

Autor
Xavi Narro
Medidas
312x230
Editorial
Ediciones B
ISBN
978-84-666-5622-1
Páginas
312
Fecha publicación
11/02/15

Xavi Narro (Barcelona, 1982) deambuló por el mercado laboral durante unos años tras licenciarse en Comunicación Audiovisual. Cada céntimo que ganaba lo invertía en viajar por todo el planeta, ya fuera en transporte público, a pie o pedaleando. Acabó como guionista de varios programas de televisión, hasta que en 2012 dejó su trabajo como miembro del staff del popular Alguna pregunta més? (APM?), de TV3, para dar la vuelta al mundo en bicicleta. Este fascinante viaje le ha proporcionado la temática para su salto definitivo a la narrativa: Vagabundo.