.

Rutes amb nens pel Pirineu català i Andorra|Arraiz Garcia, Noel,Monfort Peris, Agueda|Montaña|9788415797333|LDR Sport - Libros de Ruta

Rutes amb nens pel Pirineu català i Andorra

Descobreix amb aquesta guia de rutes les meravelles del Pirineu català i Andorra en companyia de la família! Rutes senzilles per a tots els nivells i edats, plenes de paisatges i experiències inoblidables. Excursions que es poden acompanyar de multitud de recomanacions, curiositats, consells, jocs, activitats i dades útils que trobaràs en aquest complet manual. Viatja a les muntanyes i explora la flora i fauna d'aquestes terres! No et perdis les aventures amb el llibre Rutes amb nens pel Pirineu català i Andorra, d'Arraiz Garcia, Noel, Monfort Peris, Agueda.

19,50 €
Impuestos incluidos
Cantidad

  • Pago 100% seguro Pago 100% seguro
  • Envío en 24/48 horas Envío en 24/48 horas
  • Envío gratuito a partir de 40 euros Envío gratuito a partir de 40 euros

A les pàgines d'aquesta guia trobaràs una cuidada selecció de rutes que et permetran descobrir alguns dels paratges més sorprenents i accessibles d'Andorra i el Pirineu i prepirineu català en companyia dels més petits de la casa. Excursions senzilles per a tota la família amb les quals descobrir els extraordinaris tresors paisatgístics i culturals d'aquestes terres: estanys, dòlmens mil·lenaris, boscos, cascades, canons, rius, ruïnes, ermites, coves, poblets, deus i que permeten explorar la fascinant flora i fauna que habiten les seves muntanyes. Petites aventures que gràcies a multitud de recomanacions, curiositats, consells, jocs, activitats i dades útils que trobaràs en aquest complet manual, podràs convertir en una gran escola a l'aire lliure.

Autor
Arraiz Garcia, Noel;Monfort Peris, Agueda
Medidas
188x220
Editorial
Xplora
ISBN
978-84-15797-33-3
Páginas
188
Fecha publicación
01/04/16

¿Quieres que te ayudemos? Estamos para ayudarte por whatsapp