.

Barça, més que un club?|Porta i Vila , Frederic,Torres i Lliteras , Xavier|FC Barcelona|9788413560274|LDR Sport - Libros de Ruta

Barça, més que un club?

Este libro escrito por Porta i Vila, Frederic, Torres i Lliteras, Xavier bajo el título 'Barça, més que un club' analiza la relación entre el FC Barcelona y Cataluña a través de la opinión de 11 políticos y líderes cívicos catalanes. El libro recoge testimonios y debates sobre si el mítico lema del FC Barcelona aún es vigente. Entre los participantes se encuentran el ex presidente Carles Puigdemont, el actual president Quim Torra, Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, Salvador Illa, Jéssica Albiach, Carlos Carrizosa, Xavier García Albiol y David Fernàndez. Un libro que muestra la realidad del mejor embajador de Catalunya, el FC Barcelona, y reflexiona sobre si aún es "més que un club".

15,00 €
14,25 € 5% de descuento
Impuestos incluidos
Cantidad

  • Pago 100% seguro Pago 100% seguro
  • Envío en 24/48 horas Envío en 24/48 horas
  • Envío gratuito a partir de 40 euros Envío gratuito a partir de 40 euros

EL LLIBRE POSA DE MANIFEST LA HISTÒRIA CONTEMPORÀNIA DE LA SIMBIOSI ENTRE EL BARÇA I CATALUNYA A TRAVÉS DE TESTIMONIS DE GRAN RENOM COM ARA ELS PRESIDENTS CARLES PUIGDEMONT I QUIM TORRA O POLÍTICS I LÍDERS D'ENTITATS COM ORIOL JUNQUERAS, JORDI SÁNCHEZ O XAVIER GARCÍA ALBIOL. El Barça és encara «més que un club»? Per primera vegada, un equip d'onze polítics i líders cívics catalans de totes les ideologies debaten sobre la realitat del millor ambaixador que ha tingut mai Catalunya, el Futbol Club Barcelona, i reflexionen sobre si el mític lema encara és vigent després de 120 anys. En la nostra alineació hi ha dos presidents, Carles Puigdemont i Quim Torra; polítics i líders d'entitats represaliats i empresonats com Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Rau?l Romeva o Jordi Sànchez; i figures de pes en la política com Salvador Illa, Jéssica Albiach, Carlos Carrizosa, Xavier García Albiol o David Fernàndez, amb punts de vista ben diferents: «El Barça ha defensat sempre els grans consensos i avui posar fi a la repressió espanyola, alliberar els presos polítics i fer retornar els exiliats és pur consens.» «El que han de fer els independentistes és deixar en pau el Barça!» «L'1 d'octubre em vaig sentir enganyat pel president del Barça.» «Els partits polítics volem controlar el Barça. I qui digui el contrari és un hipòcrita.» Aquestes són algunes de les opinions que es recullen en aquest llibre.

Autor/a
Porta i Vila , Frederic;Torres i Lliteras , Xavier
Medidas
248x233
Editorial
Cossetania
ISBN
978-84-1356-027-4
Páginas
248
Fecha publicación
03/03/21
No podemos responderte al instante ahora, puedes dejarnos un mensaje y te repondemos lo antes posible