.

100 PEDALADES PER LA HISTORIA DEL CICLISMO|Rafael Vallbona|Historia y Biografías de ciclistas||LDR Sport - Libros de Ruta

100 PEDALADES PER LA HISTORIA DEL CICLISMO

Este libro, escrito por Rafael Vallbona en catalán bajo el título 100 PEDALADES PER LA HISTORIA DEL CICLISMO, es un compendio de curiosidades, hazañas históricas y anécdotas sobre el mundo del ciclismo. A lo largo de dos siglos desde su invención, la bicicleta ha seguido siendo un símbolo de libertad, descubrimiento, emoción, salud, épica y superación. Este libro ofrece 100 relatos históricos y cronológicos que reflejan la admiración y pasión que todos tenemos por la bicicleta, desde historias trágicas y heroicas hasta recuerdos de la infancia y mitología personal. Descubre las emocionantes historias detrás de este medio de transporte que nos hace felices y que ha dejado una huella imborrable en nuestra memoria colectiva. 

15,20 €
14,44 € 5% de descuento
Impuestos incluidos
Cantidad

  • Pago 100% seguro Pago 100% seguro
  • Envío en 24/48 horas Envío en 24/48 horas
  • Envío gratuito a partir de 40 euros Envío gratuito a partir de 40 euros

CURIOSITATS, FITES HISTÒRIQUES I ANÈCDOTES SOBRE EL MÓN DEL CICLISME. Dos segles després de la seva invenció, la bicicleta continua amb nosaltres i també segueix canviant el món. El ciclisme és llibertat, descoberta, emoció, salut, èpica, superació. La seva pràctica és un receptacle d'emocions i vivències que ajuden a formar alguns principis vitals dels éssers vius. Pedalar ens fa feliços. Aquestes _100 pedalades per la història del ciclisme_ són un relat històric i cronològic de l'admiració i la passió que tots tenim per la bicicleta. Hi ha històries grans i petites, tràgiques i pintoresques, heroiques i llegendàries. Algunes ens remeten a la felicitat de la infantesa, d'altres a la mitologia personal que construeix referències comunes i la majoria a la memòria del nostre temps. Aquí teniu 100 pedalades d'aquest viatge.

Autor/a
200 x 130 mm.
Vallbona Sallent, Rafael
Editorial
Cossetania
ISBN
978-84-1356-366-4
Páginas
256
Formato
Rústica
Presentación
29-05-2024
Colección
De 100 en 100
Lengua
Catalán

Rafael Vallbona (Barcelona, 1960)
Profesor en la Facultad de Comunicació Blanquerna, es uno de los escritores y periodistas catalanes con mayor bagaje en el mundo ciclista. Es autor de varios libros sobre ciclismo profesional y cicloturismo, así como colaborador habitual en algunos medios de comunicación.

(Barcelona, 1960) és escriptor i periodista. Ha publicat llibres de tota mena de gèneres. Per alguns ha guanyat uns quants premis, altres han estat traduïts a diversos idiomes, i la novel·la Tros ha estat portada al cinema, amb Pep Cruz i Roger Casamajor com a protagonistes. Apassionat del ciclisme, ha participat en proves internacionals de carretera i de muntanya, i també ha fet alguns viatges en bicicleta dels quals n’ha escrit llibres. És autor de Volta a les Dolomites i als Alps Italians: les rutes del Giro; Volta a Catalunya 1911-2011, un segle d’esport i país; Xavi Tondo, el triomf de l’obstinació; Escalada a Montjuïc (1965-2007), l’ascens de la ciutat i dels llibres d’itineraris Cicloturisme tranquil per Catalunya, Cicloturisme tranquil per Calella i el Maresme, 50 itineraris de cicloturisme tranquil per Catalunya i En bici elèctrica per Catalunya, tots publicats a Cossetània.

No podemos responderte al instante ahora, puedes dejarnos un mensaje y te repondemos lo antes posible