.

Catalán

Libros de ciclismo en catalán. llibres de ciclisme

24,50 €

Dos historias que caminaron de la mano: la de la Escalada ciclista al castillo de Montjuïc y la del ascenso de Barcelona como gran capital en el mundo.

12,50 €

El libro que recuerda a un ciclista que el destino nos arrebató cuando disfrutaba de su gran sueño.

Un ejemplo de sacrificio y valores en el camino hacia la elite mundial del ciclismo, que logró alcanzar tras una vida llena de obstáculos.

10,00 €

Mapa BTT y guía de la región a escala 1:50.000 con multitud de detalles.

24,99 €

Guía con toda la información y 27 rutas para perderse pedaleando en el Parc de Collserola, un paraje de gran belleza a un paso de la ciudad de Barcelona.

19,80 €

26 etapes per conèixer la geografia i els encants de la comunitat catalana en un recorregut de biciclete de muntanya amb inici i final a Barcelona.

12,15 €

De les tres carreteres que enllacena la vall de Tuixent i la Vansa amb les comarques veïnes i que constitueixen els eixos vertebradors surten gairebé la totalitat dels 27 itineraris d'una guia de Joan Ramon Segura.

11,35 €

El Pallars Sobirá, una atractiva comarca per a la pràctica del ciclisme, es pot recórrer amb aquesta completa guia.

25,00 €

De Cadaquès a Vielha en BTT

• 8 etapes
• 600 Km
• 16.000m de desnivell+


15,00 €

El velòdrom de Tirador, un llibre que recupera la història del temple de l’esport balear.

18,15 €

Organitzades per comarques alfabèticament, totes les rutes inclouen una fitxa pràctica que ens ajudarà a tenir una idea ràpida de si el recorregut s’adapta al nostre interès i forma física, valorant el mitjà pel qual ens mourem, el temps aproximat que ens portarà cobrir tot l’itinerari i la distància i desnivell que haurem de superar.

7,20 €

Una col·lecció que mostra diferents oficis i professions, perquè els infants juguin amb la imaginació sobre feines que els agradaria fer de grans.

¿Quieres que te ayudemos? Estamos para ayudarte por whatsapp